Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Εύη Βατίδου για Μπάρκα: “Η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ”

“Είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατ’ εξακολούθηση, προσπαθούν να αμαυρώσουν και να προσβάλουν την προσωπικότητά μου”

Δηλώσεις έκανε στην κάμερα του “Happy Day” η Εύη Βατίδου για ότι είπε τις προηγούμενες μέρες για τη Δανάη Μπάρκα.

Το πρώην μοντέλο εξήγησε πως κατά τη γνώμη της, η παρουσιάστρια απευθύνεται σε overweight κοινό στυλιστικά, δηλαδή σε ανθρώπους με παραπάνω κιλά.

“Σας προκαλώ εσάς και όλα τα κανάλια μια φορά, αν έχετε το θάρρος, να με βγάλετε live, να μιλήσουμε, να τοποθετηθούμε και να αναλύσουμε όλα αυτά που λέω, γιατί η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι ακράδαντα απευθύνεται σε overweight κοινό. Δεν απάντησε. Γιατί να απαντήσει; Προφανώς δεν ενοχλήθηκε. Τώρα ποιος νομίζει ότι ενοχλήθηκε και ποιος νομίζει ότι μπορεί να κακοποιεί εμένα με αυτόν τον τρόπο, δικό του πρόβλημα. Υπάρχουν και τα δικαστήρια”.

Τέλος, είπε:

“Είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατ’ εξακολούθηση, προσπαθούν να αμαυρώσουν και να προσβάλουν την προσωπικότητά μου, χρησιμοποιώντας κακοποιητικό λόγο. Εγώ όταν να με ρωτάτε, προσπαθώ να λέω την άποψή μου και το πιστεύω. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε κοινό που έχει να κάνει με κυρίες αδύνατες, όπως εγώ και δεν την παρακολουθώ”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου