Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: “Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους”

“Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας”

Από τον Γιώργο Νταλάρα ήθελαν δηλώσεις οι ρεπόρτερς των ψυχαγωγικών εκπομπών, με αφορμή την συναυλία για την Ίμβρο στο Ηρώδειο στην οποία συμμετείχε.

Ο καλλιτέχνης αντέδρασε όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι, καθώς δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση.

“Δεν μου αρέσει η φλυαρία εμένα καθόλου. Σας είπα μόλις τώρα ότι δεν μου αρέσουν οι φλυαρίες” απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ για την συναυλία για την Ίμβρο.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας: “Προσπαθούν να σε γελοιοποιήσουν και να σε εξαφανίσουν, αυτό συνέβη και σε εμένα”

 

Οι ρεπόρτερς ωστόσο συνέχισαν με τις ερωτήσεις για την Μαρινέλλα και τότε ο καλλιτέχνης αντέδρασε, αφού είχε ήδη δηλώσει με τον τρόπο του πως δεν θέλει να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

“Μην το κάνετε αυτό. Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους. Αυτό που κάνετε δεν είναι καλό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας”.




 

Ελένη Τσολάκη: “Τόση ώρα που πήρε να επιπλήξει τα παιδιά, θα έλεγε ένα περαστικά στη Μαρινέλλα”

“Τόση ώρα που πήρε να επιπλήξει τα παιδιά και να τους κουνήσει το δάχτυλο, θα έλεγε ένα περαστικά στη Μαρινέλλα. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να μιλήσει, ούτε για τη συναυλία, και είναι σεβαστό. Αλλά τόση ώρα που υποδεικνύει στα παιδιά “δεν θέλω να μιλήσω, να σέβεστε κλπ”, θα έλεγε ένα “περαστικά στη Μαρινέλλα, ο Θεός να την κάνει καλά” σχολίασε η Ελένη Τσολάκη μετά το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της “Πρωινό Σουσου”.

“Αντιλαμβάνομαι ότι στο πόδι δεν θες στο πόδι να δώσεις καμία απάντηση για οτιδήποτε σε αφορά. Απολύτως σεβαστό! Αλλά από την άλλη πλευρά, το να πεις ένα «περαστικά», είναι ανθρώπινο…”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου