Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Power of love”: Νίκος & Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές – Το παθιασμένο φιλί μετά την ανακοίνωση

Η βραδιά διακόπηκε απότομα λόγω τεχνικών προβλημάτων

Το “Power of love” για το 2024 έγραψε το φινάλε του.

Ο λαμπερός τελικός, το τελευταίο Gala, του ριάλιτι της αγάπης έμελλε να αναδείξει και τους δυο νικητές.

Η βραδιά διακόπηκε απότομα λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωσή του. Γύρω στις 12 μεταδόθηκε η εκπομπή Monobala με τον παρουσιαστή να εξηγεί πως δεν μπόρεσε να προβληθεί ομαλά η βραδιά λόγω των καιρικών συνθηκών που προκάλεσαν τεχνικό πρόβλημα. Μετά το τέλος του Moonobala, το “Power of Love” επέστρεψε κανονικά.

Στην ανάδειξη του νικητή είχε τον καθοριστικό λόγο το τηλεοπτικό κοινό. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε βεβαίως ενεργό ρόλο και τώρα θα ήταν εκείνο που θα συντελούσε αποκλειστικά στην ανάδειξη των νικητών.

Διεκδικητές του τίτλου και του επάθλου από το σπίτι των κοριτσιών στο “Power of love” ήταν η Μαρίνα, η Έμιλυ, η Σωτηρία και η Ανδριάνα ενώ από το σπίτι των αγοριών ήταν ο Δημήτρης, ο Δήμος, ο Νίκος και ο Γιώργος.

Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, λοιπόν, με την θετική τους ψήφο θα έδιναν σε δυο παίκτες του ριάλιτι το έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Καραβάτου στο τέλος της βραδιάς ανακοίνωσε τα δυο ονόματα που πήραν τον τίτλο των νικητών στο φετινό “Power of love” και βεβαίως θα μοιράζονταν το μεγάλο έπαθλο.

Νικητές του φετινού κύκλου του ριάλιτι αγάπης αναδείχθηκαν τα δύο φαβορί, ο Νίκος και η Σωτηρία με τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου