Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταθερή αλλά κρίσιμη η υγεία της Μαρινέλλας: Δύσκολες ώρες για τη σπουδαία ερμηνεύτρια που δίνει τη μάχη στη ΜΕΘ – Η παράκληση της οικογένειας

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου, η κατάσταση της κυρίας Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη», είναι το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι τρεις θεράποντες γιατροί.

Είναι παράκληση της οικογένειάς της να μη δίνουν (επιπλέον) πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της… όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Είναι η δική τους μητέρα, γιαγιά, ο άνθρωπός τους και για όλους εμάς είναι η Μαρινέλλα που έχουμε τραγουδήσει, έχουμε συνδέσει με διαφορετικές περιόδους της ζωής μας, κάθε ρεφρέν και μία ανάσα, την αισθανόμαστε σαν ένα κομμάτι της Ελλάδας που παραμένει ζωντανό, ακατέργαστο, αυθεντικό.

 

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: “Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας”

 

Καθώς παρατείνεται η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας της εμβληματικής ερμηνεύτριας του ελληνικού τραγουδιού, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» έπειτα από εκτεταμένο αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη στη διάρκεια της sold-out συναυλίας της στο Ηρώδειο την Τετάρτη το βράδυ. Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο» και ότι δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ούτε έχει διασωληνωθεί. Οι γιατροί επισημαίνουν πως το γεγονός ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή είναι θετικό, όπως και το ότι έχει ανοίξει τα μάτια της. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται «σταθερή αλλά κρίσιμη». Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές καθώς, εάν δεν υποχωρήσει το αιμάτωμα, θα πρέπει να προχωρήσουν σε επέμβαση. Εκείνο που γνωρίζουμε επίσης είναι πως η κατάσταση της εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδίστριας το βράδυ της Τετάρτης ήταν πολύ δύσκολη, με τους γιατρούς να προετοιμάζουν την οικογένειά της για κάθε ενδεχόμενο. Όμως καθώς περνούσαν οι ώρες, ο οργανισμός της ερμηνεύτριας έδειχνε να αντέχει στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή, καθώς οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση δεν ενδείκνυται επί του παρόντος, όπως κρίνουν οι γιατροί της.

 

Δείτε ακόμη: Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες δηλώσεις για την Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καρδιά της Μαρινέλλας λειτουργεί καλά, γεγονός που βοηθάει σίγουρα πολύ στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Οι επόμενες ώρες και ημέρες παραμένουν όμως κρίσιμες για τη Μαρινέλλα, δεδομένης της αιμορραγίας στο ένα από τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου της.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι όπου νοσηλεύεται βρίσκονται η κόρη της με την εγγονή της, όπως και οικεία πρόσωπα, συνεργάτες, θαυμαστές, φίλοι. Είδαμε τον Αντώνη Ρέμο να θέλει να είναι κοντά της, ο άνθρωπος που ήταν και στις πρόβες και στο Ηρώδειο, μέχρι την τελευταία στιγμή, και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την απόλυτη ντίβα της ελληνικής μουσικής όταν βγήκε στη σκηνή μπροστά στους 5.000 θεατές και μετά τη συγκλονιστική ερμηνεία της «ακαπέλα», στο τρίτο τραγούδι του προγράμματος, έχασε την ισορροπία της. Για να νιώσει όλη την Ελλάδα μία αγκαλιά, με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Τι είπαν Άδωνις και Μενδώνη για το ασθενοφόρο

Απάντηση για την έλλειψη ασθενοφόρου έξω από τον χώρο του Ηρωδείου έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με παρέμβασή του στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι δεν είχε ζητηθεί από τον διοργανωτή παρουσία ασθενοφόρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. «Το Ηρώδειο, όταν διοργανώνει το οποιοδήποτε ιδιωτικό γεγονός, έχει δύο επιλογές. Ή ο ιδιώτης χορηγός βάσει της σύμβασής του να καλύψει και τις υγειονομικές υπηρεσίες ή να ζητήσει εγγράφως από το ΕΚΑΒ παρουσία ασθενοφόρου», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε ότι το βράδυ που κατέρρευσε στη σκηνή η Μαρινέλλα δεν εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ιδιωτικού νοσοκομείου.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, η οποία ανέφερε ότι η ύπαρξη ασθενοφόρου ή μη σε ιδιωτικές παραστάσεις είναι αποκλειστικά θέμα του ιδιώτη παραγωγού.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου