Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίλια Μητρούση: Ο Αντρέας Γεωργίου για μένα ήταν και είναι το “ταβάνι” – “Δεν θα συνεργαζόμουν επαγγελματικά με τους γονείς μου”

Έχω κοιτάξει και κινητό και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ”, αποκάλυψε επίσης

Η Μαρίλια Μητρούση έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου, αλλά και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, δήλωσε: «Ο Αντρέας Γεωργίου για μένα ήταν και είναι το ταβάνι. Έστελνα εγώ βιογραφικά, προσπαθούσε και κάποια στιγμή ήρθε και με είδε στην παράσταση ο Κούλλης Νικολάου. Ο Αντρέας με ήξερε ήδη και μετά, ήρθε η πρόταση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το πώς διαχειρίζεται ο σύντροφός της το γεγονός ότι στο επάγγελμά της μπορεί να χρειαστεί να γυρίσει κάποια ρομαντική σκηνή με άλλον άντρα.

«Ο σύντροφός μου είναι πολύ ανώτερος από αυτό, δεν νομίζω να τον ενοχλεί. Εγώ θα είχα φρικάρει, γιατί είμαι και ζηλιάρα. Έχω κοιτάξει και κινητό και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ. Είμαστε φίλοι με τον Νικόλα Μακρή που παίζουμε στο Ταμπού. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχαμε σχέση», εξήγησε.

Για τους ηθοποιούς που έχουν γονείς στο ίδιο επάγγελμα, είπε: «Το μόνο που μπορεί να κάνει ο γονιός που είναι στο ίδιο επάγγελμα είναι να με προτείνει κάπου. Αν δεν είμαι καλή, θα μπει από μόνο του ένα stop. Το έχω κάνει εντελώς μόνη μου, δεν με έχουν βοηθήσει οι γονείς μου. Είμαι μια ηθοποιός που προσπαθεί από μόνη της να χαράξει τον δρόμο της. Δεν θα συνεργαζόμουν επαγγελματικά με τους γονείς μου και τον σύντροφό μου».

Τέλος, ρωτήθηκε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. «Με έφερε σε δύσκολη θέση. Δεν μου αρέσει να κρίνω την ζωή κανενός», σημείωσε κλείνοντας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου