Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Αιχμηρός” ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Πιερίδη: “Ήταν η πιο αποτυχημένη καλοκαιρινή εκπομπή που έχει υπάρξει ποτέ”

Δείτε το απόσπασμα

Το πρωί της Παρασκευής στην “Super Κατερίνα” αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε ο Στηβ Μιλάτος για την Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια, που ανέλαβε χρέη παρουσίασης στην καλοκαιρινή εκπομπή “Summer’ s Cool”, είχε σχολιάσει σε ένα θέμα της εκπομπής πως δεν έχει καταλάβει με τι ασχολείται ο Στηβ Μιλάτος, κάτι που όπως φάνηκε ενόχλησε το μοντέλο.

“Πολύ κακή τοποθέτηση για τη Μαριάντα. Ο Στηβ έχει πάει και στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει και σε εκπομπές. Και έναν άγνωστο να βγάζανε, είναι μία ατάκα που δεν πρέπει να ακούγεται”, είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να συμφωνεί με τα λεγόμενά του.

 

Δείτε επίσης: Στηβ Μιλάτος για Μαριάντα Πιερίδη: “Μακάρι να γίνει μία καλή παρουσιάστρια, προς το παρόν είναι μέτρια”

 

“Το με τι ασχολείται; είναι άλλο από το πάντα απορούσα με τι ασχολείται;. Το δεύτερο είναι εξαιρετικά προσβλητικό” επισήμανε ο παρουσιαστής.

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε εάν το “Summer’s Cool” πήγε καλά σε τηλεθέαση, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε πως δεν τα πήγε και τόσο κακά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε με νόημα:

“Τι δεν πήγε κακά, μωρέ Στέφανε; Εσύ μιλούσες για υποκρισία και μας έκανες τόση ώρα ανάλυση ότι είμαστε υποκριτές και μιλάς για μία εκπομπή που, σύμφωνα με όσα γράφανε, ήταν η πιο αποτυχημένη καλοκαιρινή τηλεοπτική εκπομπή διαχρονικά. Ίσχυε με βάση τις τηλεθεάσεις”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου