Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Επιστρέφει ο “Γιατρός” στον Alpha – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Ο γιατρός» έρχεται απόψε το βράδυ στη συχνότητα του Alpha.

Η πλοκή των νέων επεισοδίων πραγματεύεται την έναρξη του Covid και την αντιμετώπισή του από τον Ανδρέα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και την ομάδα του αλλά και την κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη λήξη της πανδημίας. Φεβρουάριος 2020.

Όλα δείχνουν πως το τμήμα της Παθολογικής, έτσι όπως το ξέραμε έως σήμερα, διαλύεται. Η Σοφία θα μετακομίσει στην Κρήτη, ο Μιχάλης σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ιατρική και ο Λεωνίδας με την Εύα θα φύγουν για την Αιθιοπία. Ακόμα και η Κέλλυ, που πλέον έχει τελειώσει το αγροτικό της, δεν θέλει να κάνει ειδικότητα στη «Μέριμνα», προς μεγάλη απογοήτευση του πατέρα της.

Ο Ανδρέας, αντιμέτωπος με όλα αυτά τα νέα μέτωπα, θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη. Θα παλέψει όμως και για την καρδιά της Άννας, η οποία ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της. Κι ενώ όλα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους, ένας νέος ιός από την Κίνα έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια όλων.

Η πανδημία έχει πλέον τελειώσει και ο Ανδρέας έχει αποφασίσει να βρίσκεται εκτός νοσοκομείου. Παράλληλα, στη «Μέριμνα» κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα.

Ένας καινούριος παθολόγος στη θέση του Μιχάλη, ο Αλέξανδρος Χρηστίδης, και η γνώριμη από τα παλιά Χριστίνα Λαμπρινού, με αναβαθμισμένο ρόλο. Πάνω απ’ όλα όμως, καταφτάνει ο νέος διευθυντής του νοσοκομείου Αργύρης Σταθάτος, έτοιμος, όπως όλα δείχνουν, να διαλύσει την Παθολογική.

Πέρα όμως από τις προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας, ξεκινά έρευνα για την απόδοση ευθυνών κατά τους μήνες της πανδημίας βάζοντας την Άννα στη δίνη του κυκλώνα. Και τότε είναι που ο Ανδρέας αποφασίζει να επιστρέψει. Και προκειμένου να προστατεύσει το τμήμα από τον Σταθάτο και την Άννα από την έρευνα, είναι έτοιμος για μια θαρραλέα και αναπάντεχη επιλογή.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 27/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου