Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: “Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας””

“Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο”

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα του “Buongiorno” για το περιστατικό με την Μαρινέλλα και το πως βίωσε ο ίδιος την στιγμή που κατέρρευσε η ερμηνεύτρια πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.

“Ήταν σοκαριστικό γεγονός. Είναι μία λέξη που την έχουν πει όλοι, όμως αποδίδει ήταν σοκαριστικό για το παιδί της και την εγγονή της. Σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στην σκηνή και ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει ορίσει, το έχει προσδιορίσει ότι θα φύγει ξαφνικά, θα είναι ξαφνικό, ότι θα σταματήσει ξαφνικά. Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας” είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

“Ήταν πολύ περίεργο, μπήκε μέσα στη σκηνή από κάτω από τον κόσμο με ένα πολύ όμορφο ωραίο λευκό φουστάνι. Τραγούδησε α καπέλα όπως το συνηθίζει προς το τέλος των παραστάσεων της. Πραγματικά, ήταν σαν να έκανε φινάλε. Θέλαμε και ξέρω ότι όλοι θέλαμε να σηκωθούμε αλλά δεν το κάναμε επειδή ήταν αρχή της συναυλίας. Κάποια στιγμή καταλάβαμε νομίζω οι περισσότεροι ότι κάτι συνέβαινε” περιγράφει ο ηθοποιός για την τραγική βραδιά στο Ηρώδειο.

“Πήγε πραγματικά το πόδι μου πήγε να τρέξει απάνω αλλά ξέρω ότι η γυναίκα αυτή ό,τι ζει, το ζει μόνη της με τις δυνάμεις της, με τη φωνή της τη μοναδική και το ταλέντο της, το μοναδικό αυτό που υπερβαίνει τον χρόνο. Ήμασταν μέσα, δίπλα ήταν η κόρη της από το πρώτο δευτερόλεπτο, η κουμπάρα της, η Ιζαμπέλα, και ο γιατρός της, ο Ηλίας. Η Μαρινέλλα ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν έχει ημερομηνία για την άλλη εβδομάδα να το κάνουμε” αποκάλυψε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

“Τραγούδησε όλες τις νότες όλου του τραγουδιού κοιτώντας μέσα στο μόνιτορ. Φαντάζομαι ότι είχε μεγάλη δυσκολία να διακρίνει τα γράμματα. Το καταλάβαμε από την επανάληψη. Όλοι το νιώσαμε ότι το τελευταίο 1,5 λεπτό έκανε υπερπροσπάθεια αλλά δεν έφυγε. Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μία γυναίκα η οποία ξεκίνησε από μία καρέκλα και έπλασε έναν κόσμο με τα χέρια της” είπε κλείνοντας την αφήγησή του για τη Μαρινέλλα ο Λάκης Λαζόπουλος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου