Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 27/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 27/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Αντιφατική είναι η σημερινή μέρα καθώς οι αναποδιές θα ισοφαρίζουν με τις επιτυχίες, αλλά τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο. Εσύ να κοιτάξεις να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά, γιατί αν γίνει λάθος δεν θα διορθώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό αλλά θα είναι για λίγο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μη στήσεις καβγά, αλλά δώσε με όμορφο τρόπο να καταλάβει το πρόσωπο που σου σκάβει τον λάκκο στη δουλειά ότι δεν θα του βγει σε καλό. Να ηρεμήσεις, γιατί αλλιώς κάποιος θα πατήσει πάνω στον πανικό σου. Να μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου, γιατί προμηνύεται ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το λιμάνι σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μη διαλαλείς αριστερά και δεξιά τις επιτυχίες σου. Πρόσεξε, γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές και θα χάσεις μια νέα συνεργασία. Καλά σου λέει ένας συνεργάτης σου να μην είσαι τόσο πολύ κοινωνικός με πρόσωπα που δεν τα γνωρίζεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να συμμαζέψεις τα χρέη σου και να ριχτείς στη δουλειά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και να κάνεις νέο αυστηρό προϋπολογισμό. Να προσέξεις την προδοσία ενός συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τις ζήλιες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε καταδικασμένες ιστορίες, επειδή φοβάσαι τη μοναξιά.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου πιστεύουν σε εσένα, οπότε μην τους απογοητεύσεις με μια γρήγορη απόφαση που θα είναι καταστροφική. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις. Προχώρα γιατί θα σε ανανεώσει, αλλά μην είσαι απαιτητικός και χαλάσεις τα πάντα. Πρόσεχε!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην ακούσεις κάποια παπαγαλάκια που σου λένε να ανοιχτείς. Σε ζηλεύουν και θέλουν να καταρρεύσεις. Ακολούθα το ένστικτό σου και μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει μοναξιά. Δράσε. Αν είσαι αδέσμευτος, πέρασε καλά και μετά βλέπεις αν θέλεις να συνεχίσεις. Δήλωσε από την αρχή τις προθέσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις καλούς συνεργάτες και φίλους που μπορούν να σε βοηθήσουν, αρκεί να διακρίνεις ποια είναι η κατάλληλη ευκαιρία, και άσε τα μεγάλα λόγια. Είναι δύσκολη μέρα, γι’ αυτό καλύτερα ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλησε στο ταίρι σου γιατί νιώθεις ανασφαλής. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση. Αξίζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι από τη φύση σου καχύποπτος και θα καταλάβεις ποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Δείξε τους πως δεν αστειεύεσαι και χρησιμοποίησε τους συμμάχους σου για να επιλύσουν το πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δυναμώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση. Αποφάσισε με την καρδιά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην είσαι τόσο αισιόδοξος και να ελέγχεις περισσότερο τις επαγγελματικές επαφές σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Πρόσεχε! Στρέψε την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα που πρέπει να επιλύσεις αμέσως. Μην τα κρύβεις κάτω από το χαλάκι… Αν είσαι δεσμευμένος πάψε να λοξοκοιτάς, γιατί θα αποκαλυφθείς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστεύσου καλό συνεργάτη που εδώ και καιρό σού έχει μιλήσει για μια ενδιαφέρουσα επένδυση. Κάνε προσεκτικό σχεδιασμό και βάλε μικρό κεφάλαιο για αρχή, για να μην ξεφύγεις πολύ αϋπολογισμό σου. Στη συνέχεια ανοίγεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος μη γίνεσαι κτητικός κι αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να φύγεις από τα λιμνάζοντα νερά και πάνω στη βιασύνη σου ίσως κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά. Δεν είναι εποχή για αλλαγές. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε χρειάζεται. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει αρκετά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, οπότε κάνε ένα πλάνο και συνέχισε για τον επόμενο στόχο. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις ή μην αφήνεις τους εχθρούς σου να βάζουν εμπόδια για να σου δημιουργήσουν προβλήματα σε επικείμενες συνεργασίες σου. Το ταίρι σου είναι αφοσιωμένο, οπότε άσε τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις. Ψάξε το.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου