Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 24/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 24/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω με τις αναποδιές που θα παρουσιαστούν, γιατί είναι ώρα για δράση, όχι για γκρίνια. Στη δουλειά θα έχεις συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά επικρατεί η καλή διάθεση στη σχέση σου, ενώ οι αδέσμευτοι είναι ευκαιρία να διασκεδάσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να τρέξεις για να μπορέσεις να φέρεις σε πέρας κάποια θέματα της δουλειάς σου. Να αποφύγεις όμως την ένταση. Θα έχεις ρομαντική διάθεση και θα συνδεθείς περισσότερο με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν και θα ανοίξετε νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να αλλάξεις πορεία και να ακολουθήσεις πιο δυναμική στρατηγική. Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό μαζί σου και θα σε βοηθήσει να βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια. Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου κι αν βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση η σημερινή όψη των πλανητών σε βοηθάει να βρεις έναν έρωτα-φωτιά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σου θέματα θα σου προκαλέσουν νεύρα. Προσπάθησε να τα ελέγξεις, γιατί μόνο τότε θα βρεις λύσεις. Μην αφήσεις απλήρωτα χρέη ή διακανονισμούς. Θα διορθώσεις κάποιες άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διεύρυνε τον κοινωνικό κύκλο σου.

 

ΛΕΩΝ

Περίεργη μέρα καθώς οι πλανήτες δυσκολεύουν την επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο σου. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε τις εριστικές ή υπεροπτικές αντιδράσεις. Να μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μελέτησε καλά μια πρόταση. Μην κάνεις κάτι που δεν θα αρέσει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνει πιο συγκαταβατικός και απλός στις επιλογές σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξέλιξη στα οικονομικά παραμένει δύσκολη, καθώς ακόμη δεν έχεις τη δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Η συνεννόηση που έχεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια στη δουλειά. Σε νέα βάση μπαίνουν τα αισθηματικά σου και καλύτερη, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, περνάς και μόνος σου καλά.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάνε την αυτοκριτική σου για να καταλάβεις τι φταίει και δεν πετυχαίνεις κάποια πράγματα. Να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Θα σου γίνει μια καλή οικονομική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα πρόβλημα λύνεται. Αν είσαι αδέσμευτος, απλώς φλερτάρεις. Πρόσεχε όμως γιατί θα μπερδευτείς σε μια δύσκολη κατάσταση από μια παρεξήγηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις πολλές οικογενειακές εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Αφιερώσου περισσότερο εκεί και άσε λίγο πιο πίσω τις επαγγελματικές ευθύνες. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις και δεν έχεις κάνει προγραμματισμό. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επαναπαύεσαι στον καναπέ. Βγες έξω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις κουρασμένος, γιατί έχεις πολλά ζητήματα να επιλύσεις. Μην ανησυχείς, γιατί όσα καθυστερούν θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης. Μείνε συγκεντρωμένος στον στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή. Απόφυγε τα ευαίσθητα θέματα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια νέα γνωριμία. Δεν θα σε εντυπωσιάσει από την αρχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μη στήσεις καβγά με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο, γι’ αυτό μην κάνεις έξοδα ακόμα κι αν πρόκειται για κάποιο εργαλείο δουλειάς. Άφησέ το για αργότερα. Ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κινηθείς με ηρεμία στη δουλειά σου για να λύσεις διάφορα προβλήματα και να μη ρίχνεις τα λάθη σε άλλους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και κλείνεις «τρύπες» του παρελθόντος. Αν είσαι δεσμευμένος χρειάζεται προσοχή, γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν έχεις ερωτικές μοναξιές, άφησε ελεύθερη τη γοητεία σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ανασκουμπώσου, φτιάξε καινούρια πλάνα, διόρθωσε τα παλιά και μην αφήνεις τον χρόνο να πάει χαμένος μένοντας στο παρελθόν. Δραστηριοποιήσου στο παρόν γιατί έχεις ευκαιρίες, αλλά εσύ… σφυρίζεις ανέμελα. Μίλησε με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε, γιατί είστε γεμάτοι ρομαντισμό και θέλετε έναν σύντροφο να σας εμπνέει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου