Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Πήγε στο Cash or Trash και φλέρταρε τη Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτό που ήθελες, το πήρες, του είπε

“Δέσποινα εσύ με κάνεις και χαμογελάω, νιώθω ευτυχής.”

Ένας από τους πρώτους παίκτες του φετινού κύκλου του Cash or Trash ήταν ο Άλεξ από τη Γλυφάδα, ο οποίος τελικά, όπως φάνηκε, πήγε για να γνωρίσει από κοντά την παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη. Αρχικά ο Άλεξ ανέφερε πως έχει περάσει αρκετές φορές έξω από το μαγαζί της χωρίς να καταφέρνει να τη δει με την ίδια να τον προσκαλεί την επόμενη φορά να μπει μέσα και γιατί όχι, να πάρει κι ένα χαλί.

Όταν λίγο αργότερα η συζήτηση πήγε στον λόγο που δεν παντρεύτηκε και στην τέταρτη σύντροφο που ψάχνει πια, ο ίδιος φάνηκε πως είχε εντυπωσιαστεί από τη Δέσποινα Μοιραράκη καθώς ανέφερε: «Είμαι στη φάση που ψάχνω την τέταρτη και θέλω να την παντρευτώ νομίζω. Δέσποινα εσύ με κάνεις και χαμογελάω, νιώθω ευτυχής. Ήρθα για τον αναπτήρα, που δεν τον χρειάζομαι άλλο, αλλά και πρόσχημα να σας γνωρίσω από κοντά. Μου αρέσουν οι δραστήριες γυναίκες».

«Ήρθατε στο Cash or Trash να με γνωρίσετε; Γιατί δεν ήρθατε από το μαγαζί και να πείτε ότι θέλω να με εξυπηρετήσει προσωπικά η κ. Μοιραράκη. Και γιατί να μην πάρετε κι ένα χαλί για χάρη μου, την Μοιραράκη θέλετε. Δεν είναι απαραίτητο όποιος έρχεται στο κατάστημα να αγοράζει χαλιά» απάντησε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash or Trash μην μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε. Στο τέλος η παρουσιάστρια του Cash or Trash του είπε με νόημα: «Αγαπητέ Άλεξ χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα, εύχομαι καλή τύχη στη ζωή σου, να βρεις αυτό που ζητάς και πάνω από όλα καλοπούλητος ο αναπτήρας. Αν κι εγώ πιστεύω ότι σήμερα αυτό που ήθελες, το πήρες!»




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου