Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ερασμία Μανού: Δύσκολες ώρες για την κόρη της Σοφίας Βόσσου – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Ερασμία Μάνου μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου καθώς από τη ζωή έφυγε ο πατέρας της, Θεοφάνης.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Ερασμία Μάνου μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Πιο συγκεκριμένα, η Ερασμία Μάνου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από μια ευτυχισμένη στιγμή τους και έγραψε, «Αντίο πατέρα μου … ».

Ο Θεοφάνης Μάνου, υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων, δημοσιογράφος και συγγραφέας και είχε πολύ δεμένη σχέση με την κόρη του, την οποία είχε αποκτήσει με τη Σοφία Βόσσου.

Παλιότερα, η Ερασμία Μάνου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον πατέρα τ ης: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν αγαπούσε ποτέ τη δημοσιότητα. Είναι συγγραφέας, έγραφε για πολλά χρόνια πολιτικούς λόγους, είναι άνθρωπος των γραμμάτων. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, προτιμά να βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς» είχε πει ενώ στην ερώτηση αν στήριζε ως πατέρας τις επιλογές της ζωής της, η Ερασμία Μάνου είχε πει: «Με στηρίζει σε όλα. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου. Πάντα μου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές έτσι ώστε να μην πέφτω σε λάθη ή προβλέπει πράγματα που μπορεί να βλέπει ότι έρχονται. Είναι ένας ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος άνθρωπος. Είναι πάντα δίπλα μου. Του βάζω ν’ ακούει τα τραγούδια μου. Τον συμβουλεύομαι πάντα».

Είχε μιλήσει επίσης για τον γάμο των γονιών της: «Όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου, εκείνη δεν ήταν διάσημη, οπότε δεν είχε ν’ αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Επίσης, ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο. Νομίζω ήταν μαζί δυο – τρία χρόνια, με έκαναν σε μικρή ηλικία. Ήταν ένας έρωτας δυνατός που έληξε. Οπότε δεν είχε να διαχειριστεί το κομμάτι της δημοσιότητας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου