Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα στο “Χαμογέλα και πάλι”- “Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε”

“Δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές και νομίζω πως το έχετε καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό” τόνισε, με νόημα, η Σίσσυ Χρηστίδου

Ανανεωμένη και λαμπερή επανήλθε η Σίσσυ Χρηστίδου με το μαγκαζίνο «Χαμογέλα και πάλι» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού, το πρωινό του Σαββάτου. Με το καλημέρα, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να τονίσει πως η σύνθεση της ομάδας είναι ίδια και απαράλλαχτη με την περασμένη σεζόν.

Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «καλημέρα, καλή σεζόν, καλό φθινόπωρο, καλώς ήρθατε! Είμαστε ίδιοι! Όπως μας αφήσατε, έτσι και μας βρήκατε! Γενικά δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές και νομίζω πως το έχετε καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό».

Αμέσως μετά τα πρώτα λόγια, δε, η οικοδέσποινα της εκπομπής έλαβε μια ανθοδέσμη για την οποία και αναφώνησε «ο μπαμπάκας μου! Μπαμπακούλη μου γλυκέ, μου έστειλες και μήνυμα, σ’ αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ! Είσαι πάντα μέσα μου, πάντα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μπαμπάκα μου, ευχαριστούμε και το κανάλι για την τούρτα μας».

«Να ευχαριστήσουμε το MEGA μας, τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη φυσικά και όλους όσους μας στηρίζουν και έτσι μας κρατάνε εδώ στην παρέα σας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε και πάλι εδώ, να έχουμε μια όμορφη σεζόν με ωραίες και ευχάριστες ειδήσεις» συμπλήρωσε με χαμόγελο, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου για να αρχίσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου