Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλη η Μαλέσκου: “Συνέχισε να με βρίζει και να με προσπερνά – Αισθάνεστε ότι έχετε υπερδυνάμεις;”

Η ίδια αναφέρθηκε σε συμβάν με γυναίκα οδηγό η οποία για αρκετή ώρα ήθελε να την προσπεράσει σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο

Τον έντονο εκνευρισμό της θέλησε να εκφράσει μέσω του Tik Tok η Ιωάννα Μαλέσκου με βίντεο που μοιράστηκε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε σε συμβάν με γυναίκα οδηγό η οποία για αρκετή ώρα ήθελε να την προσπεράσει σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο.

Όπως περιγράφει η Ιωάννα Μαλέσκου: «Είμαι σε επαρχιακό δρόμο σε ένα στενό που δεν επιτρέπεται προσπέραση. Από πίσω μου, βλέπω στον καθρέφτη ότι έρχεται βολίδα ένα αυτοκίνητο smart με γυναίκα οδηγό, δεν έχει σημασία το φύλο. Κολλάει από πίσω μου και βλέπω ότι κάνει νευρικές κινήσεις και λέω: “Αποκλείεται να μιλάει σε μένα… ” Εγώ αγαθιάρα… “Θα μιλάει αλλού η γυναίκα, ποιος ξέρει; Θα έχει νεύρα ή θα μιλάει σε ανοιχτή ακρόαση” γιατί δεν την είδα να φοράει ακουστικό.

Και πάλι δεν δικαιολογείται. Και σκέφτομαι εγώ… πες ότι πατάω φρένο για τον οποιοδήποτε λόγο – όχι επίτηδες – και εκείνη κολλάει πάνω μου. Ποιος θα φταίει; Εγώ θα φταίω που ο πισινός μου θα την έχει φάει; Όχι, και ξέρουμε όλοι ότι το πίσω αυτοκίνητο πληρώνεται. Και συνεχίζει και με προσπερνάει και καταλαβαίνω ότι με περνάει οριακά να τρακάρει με το αυτοκίνητο που έρχεται από την άλλη κατεύθυνση και συνεχίζει να βρε βρίζει».

Όσο για την αντίδρασή της: «Εγώ ατάραχη, είχα και το παιδί μέσα. Παίζει εσείς που οδηγείτε smart αυτοκίνητα να παθαίνετε κάτι; Αισθάνεστε ότι έχετε υπερδυνάμεις;» σχολιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν σας φταίμε και τίποτα οι υπόλοιποι, χαλαρώστε», καταλήγει η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

@imaleskou♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Maleskou

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου