Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: “Ζήσαμε τον γάμο μας σαν ένα όνειρο”

“Υπήρξε και χρόνος που ήμασταν χώρια…”

Ο Αντρέας Γεωργίου, με αφορμή την τριπλή τηλεοπτική του παρουσία στο MEGA, μίλησε στην Φαίη Σκορδά για τον καλοκαιρινό του γάμο με την Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, είπε:

“Αυτός ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας των αλλαγών για μένα. Παντρεύτηκα, έκοψα το κάπνισμα, κάναμε πολλά σπουδαία πράγματα αυτόν τον μήνα. Ζήσαμε τον γάμο μας σαν ένα όνειρο. Τον προετοιμάζαμε για μήνες και έφυγε σαν νερό αυτή η μέρα. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Είχαμε αγωνία να κυλήσουν όλα σωστά, όμως είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι εκείνη τη μέρα θα την απολαύσουμε”.

 

Δείτε επίσης: Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

 

“Με τη Σιμώνη είμαστε μαζί με διάφορα on – off έξι χρόνια, Τα on – off αυτά ήταν μεγάλης διάρκειας, πάντα όμως υπήρχε ο ένας στη ζωή του άλλου. Υπήρξε και χρόνος που ήμασταν χώρια. Η επανασύνδεση γινόταν από μόνη της. Κρατούσαμε πάντα επαφή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γάμο μας. Νιώθω ότι είναι ένας σταθμός στη ζωή μου και νιώθω και αμήχανα τώρα που το συζητάω» είπε σε άλλο σημείο για τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια”.

“Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα και να με ανεβάσει στα ουράνια ταυτόχρονα. Έχει αυτή τη δύναμη. Είμαι τόσο ερωτευμένος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποφασίσει πως θα είναι η ψυχολογία μου ανά πάσα στιγμή. Αυτό με τσαντίζει απίστευτα, αλλά μου αρέσει κιόλας. Ξέρω ότι όταν υπάρχει σύγκρουση είναι για καλό… Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και θέλουμε να κάνουμε και πολλά παιδιά” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αντρέας Γεωργίου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.




 

Δείτε ακόμη: Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτησή του μετά τo εμπάργκο της Τουρκίας στο Netflix για το “Famagusta”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου