Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 20/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 20/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις όσους σου δίνουν πολλές υποσχέσεις στη δουλειά σου. Μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου γιατί συνεργάτης σου θα θελήσει να πάρει τα… εύσημα. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο αλλά είσαι πολύ απασχολημένος με θέματα της δουλειάς σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις «σύμμαχο» σε υψηλή θέση στη δουλειά σου που θα σε βοηθήσει να πετύχεις με ευκολία και σε κάτι άλλο που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Είσαι δημοφιλής, οπότε κοίταξε να το εκμεταλλευτείς. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου και το ταίρι σου σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο έρχεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι μέσα στα νεύρα γιατί κάποια πράγματα που υπολόγιζες δεν βγαίνουν. Δεν σε συμφέρει ν’ ανοίξεις πόλεμο με συνεργάτες σου, οπότε μείνε στο παρασκήνιο και παρακολούθα τα γεγονότα. Όταν ηρεμήσεις θα καταλάβεις ότι έκανες λάθος. Μην ξεκινήσεις καβγά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφεθείς σήμερα σε φλερτ. Η κρίση σου είναι «θολή».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και σταμάτα ν’ ακούς και να επηρεάζεσαι από τις γνώμες τρίτων. Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να πάρεις γενναίες αποφάσεις, οπότε μην καθυστερείς. Στα συναισθηματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε απογοητεύσει, γιατί θα σου θυμίζει πρόσωπο του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, καθώς έκανες μια λάθος επένδυση και το πληρώνεις. Ένας συνεργάτης σου θα σου δώσει μια άμεση λύση ώστε να μπει γρήγορα ρευστό στο ταμείο. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε ήσυχο το ταίρι σου και μην κάνεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε ηρεμεί και το έχεις ανάγκη. Άσε τους μεγάλους έρωτες

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψύχραιμη προσέγγισή σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβλήματα στη δουλειά. Kι αν κάποιο παραμείνει, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Θα ανακάμψεις από την ανατροπή ενός σχεδίου. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται νέα πρόσωπο, αλλά εσύ είσαι απλησίαστος. Μην αφήνεις καλές ευκαιρίες

 

ΖΥΓΟΣ

Συνεργάτης σου θα προσπαθήσει να σε προκαλέσει για να σε βγάλει λάθος στα μάτια των υπόλοιπων. Μην του δώσεις την ευχαρίστηση. Χρησιμοποίησε όποιον τρόπο μπορείς για να τον βγάλεις εκτός «παιχνιδιού». Αν είσαι δεσμευμένος, μην γυρνάς σε παρελθοντικά λάθη, ενώ αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε επανασύνδεση. Θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες. Αυτό τον καιρό δεν θέλεις σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά να συνεχίσεις δυναμικά ό,τι άρχισες επαγγελματικά. Μια επαγγελματική πρόταση χρειάζεται προσοχή. Μόνο αν επιβάλεις τους όρους σου να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς πολλά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με πάθος. Ακολούθησέ την. Θέλεις κάτι να σε… ταρακουνήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ασχοληθείς με τρέχουσες υποχρεώσεις στη δουλειά κι όχι να τσακωθείς με όλο τον κόσμο. Δες τις ευκαιρίες και ακολούθησέ τες αλλά χωρίς πανικό, γιατί βλέπεις κάποιες απώλειες στο ταμείο σου. Αν συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου, θα πάνε όλα καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αναποδιές που θα σε κάνουν να αγχωθείς και ν’ αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Θα τα καταφέρεις, γιατί είσαι πολύ οργανωτικός και δεν παρεκκλίνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω άγχους θα έχεις προστριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον. Η πολλή δουλειά σε εμποδίζει να αφεθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσγειώσου και δούλεψε. Δεν σου φταίνε οι συνεργάτες σου για προβλήματα που έχεις εσύ δημιουργήσει στη δουλειά και την τσέπη σου. Όλα διορθώνονται με καλή συνεργασία. Να βάλεις προτεραιότητες και να κλείσεις οικονομικές «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζωπυρώνεται μια παλιά σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ανατραπεί μια νέα οικονομική συμφωνία. Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί θα είναι για καλό, αλλά αυτό θα φανεί μακροπρόθεσμα. Πρέπει να δουλέψεις περισσότερο και να προσέχεις. Μη γεμίζεις με ανασφάλειες τους γύρω σου. Να μη μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου. Νιώσε την αγάπη που σου δίνει και ανταπόδωσ ε. Αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στον κόσμο σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου