Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Παππά και Γιώργος Γεροντιδάκης: Μετά τον “Σασμό” ζευγάρι και στη ζωή, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Δείτε το ρεπορτάζ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Γιώργου Γεροντιδάκη με την επί χρόνια σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Ο ηθοποιός και η make-up artist, με την οποία είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, έχουν χωρίσει πριν από το καλοκαίρι.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν πολύ διακριτική στάση σε ό,τι είχε να κάνει με τη σχέση τους. Μάλιστα, οι κοινές αναρτήσεις τους ήταν σπάνιες, ωστόσο, όποτε αυτές γίνονταν, φανέρωναν ένα πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφταναν στο χωρισμό.

«Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στο δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μη με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν» δήλωνε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τη σχέση του με την Άσπα Κωνσταντοπούλου. Πλέον, οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τις πληροφορίες να θέλουν τον ηθοποιό να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά, οι οποίοι υποδύονταν το ζευγάρι στη σειρά «Σασμός» και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, που είχε happy end, ήρθαν πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες και εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, πλέον είναι ζευγάρι και στη ζωή.

 

Λίγο πριν τα δικαστήρια η Δανάη Παππά

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστός και ο χωρισμός της ηθοποιού Δανάης Παππά, που ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στον «Σασμό», από τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη τον περασμένο Μάιο έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. Το πρώην ζευγάρι, όμως, έχει οικονομικές διαφορές, τις οποίες κλήθηκε να λήξει με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, αποκάλυψε πως αν δεν λυθεί συναινετικά το οικονομικό θέμα του πρώην ζευγαριού, το επόμενο βήμα θα είναι το δικαστήριο.

«Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει, αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή, οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν κι επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά, οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις, είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο, αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν, προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο. Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά, υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη. Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του, το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κ. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει» τόνισε ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στην οικογένεια της Δανάης Παππά, είναι τριώροφο (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) με το 1/3 να ανήκει στον επιχειρηματία.

 

Σεβασμός στην ιδιωτικότητα

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης παρακάλεσε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του σχετικά με την υπόθεση. Σε story που δημοσίευσε έγραψε:

«Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία “δικαστική διαμάχη”, ασχολούνται αυτοί που πρέπει, ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται. Εγώ, όπως γνωρίζετε, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στο χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα, σας παρακαλώ, να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On time στις 19/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου