Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αιμίλιος Χειλάκης: “Με τον παιδικό μου έρωτα βρισκόμαστε ακόμα, είναι υπέροχο”

Ο ηθοποιός μίλησε για την σύζυγο του, τον πατέρα του και για τον παιδικό του έρωτα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 17/9.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για τα πρότυπα που είχε ως νέος ηθοποιός, αλλά και για τον παιδικό του έρωτα.

«Ήθελα να δουλέψω με κάποιους ανθρώπους, δεν ήθελα να γίνω εγώ κάτι, δεν ήξερα τι είναι αυτό το κάτι. Είχα πρότυπα, αλλά δεν θεωρούσα ποτέ ότι θα τα ξεπεράσω», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Όταν έζησα τον πρώτο μου εφηβικό έρωτα, έπαψα να θέλω να γοητεύσω τους άλλους και επικεντρώθηκα στο πρόσωπο που ήθελα. Με τον παιδικό μου έρωτα βρισκόμαστε ακόμα και χαιρόμαστε που κάποτε αγαπηθήκαμε ως παιδιά. Είναι υπέροχο τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες στα 18 να τον έχει ακόμα στη ζωή σου. Μια στιγμή μου είχε δώσει κάτι γράμματα που ανταλλάζαμε τότε και τα διαβάζαμε μαζί σήμερα και θυμόμασταν τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στο πώς ήταν να μεγαλώνει με έναν πατέρα αστυνομικό, λίγα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση.

«Όταν συνειδητοποιείς στην εφηβεία σου ότι ο μπαμπά σου κάνει ένα επάγγελμα, το οποίο είναι το πλέον μισητό επάγγελμα στην Ελλάδα, ειδικά τότε που ήταν 10 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση… Τότε που η έννοια αστυνομικός είχε να κάνει με βασανιστήρια, με χούντα, καταλαβαίνεις ότι το πράγμα είναι λίγο δύσκολο.

Περνώντας τα χρόνια κατάλαβα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας μετριοπαθής αστυνομικός. Δεν ήταν ο αστυνομικός που γούσταρε τη στολή γιατί είχε εξουσία. Αντίθετα ήταν ένας δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος έτυχε να είναι στα σώματα ασφαλείας. Ο πατέρας μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη στολή για να επιβάλλει την εξουσία μέσα στο σπίτι», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Kατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν δίστασε να αναφερθεί στα επικριτικά σχόλια που έχουν δεχτεί μαζί με την Αθηνά Μαξίμου για την απόφασή τους να μην αποκτήσουν παιδιά.

Όπως ανέφερε, υπάρχουν άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουν τη σχέση του με την Αθηνά και τα σκυλιά τους ως οικογένεια, με το επιχείρημα ότι «αυτό δεν είναι οικογένεια, γιατί δεν έχετε παιδιά».

«Έχουμε υποστεί bullying επειδή δεν έχουμε κάνει παιδιά. Μπορώ τη γνώμη ενός ανθρώπου που δεν δέχεται ότι εγώ με την Αθηνά και τα σκυλάκια μας είμαστε οικογένεια. εγώ με την Αθηνά δεν είναι οικογένεια. “Αυτό δεν είναι οικογένεια, δεν έχετε παιδιά».

«Δεν είναι μόνο τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υποστεί bullying είναι και τα ετερόφυλα. Έχουμε υποστεί το “εσύ τώρα δεν μπορείς να μιλάς, δεν έχεις παιδιά”», κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.






Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου