Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor – Ο Γιώργος Λιανός “σφύριξε” την πιο διαφορετική έναρξη στο νέο κύκλο: “Τίγρεις και αετοί”

“To φετινό Survivor θα είναι γεμάτο από απρόβλεπτες εκπλήξεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω ανά πάσα στιγμή…”

Τις δύο νέες ομάδες στο Survivor υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός, τη νύχτα της Δευτέρας, όταν και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα επιστρέφοντας στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Μάλιστα, η υποδοχή που επιφύλασσε ο γνωστός παρουσιαστής στους παίκτες ήταν διαφορετική από όλες τις προηγούμενες πρεμιέρες!

Η μια ομάδα παρατάχθηκε στην παραλία φορώντας κίτρινες μπαντάνες και φέροντας το ιδιαίτερο όνομα Τίγρεις.

Ακριβώς απέναντι της, από την άλλη πλευρά δηλαδή του Γιώργου Λιανού, πήρε θέση η έτερη νέα ομάδα του Survivor που φορούσε πράσινες μπαντάνες. Και το όνομα αυτής, Αετοί.



«18 ναυαγοί χωρισμένοι σε φυλές. Τις τίγρεις και τους αετούς. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης γεμάτο από απρόβλεπτες εκπλήξεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω ανά πάσα στιγμή» προειδοποίησε ο Γιώργος Λιανός το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε αυτή τη νέα πρεμιέρα για το Survivor.





Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως οι Τίγρεις συμπεριλαμβάνουν και δυο επώνυμα πρόσωπα που οι τηλεθεατές του Survivor γνωρίζουν ήδη από τη συμμετοχή σε δυο άλλα ριάλιτι. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, ο οποίος και κέρδισε στο παρελθόν το Greek Idol του Alpha και την Παρασκευή Κερασιώτη που διεκδίκησε τον τίτλο του GNTM στο STAR.

Και κάπως έτσι, με πρόσωπα ενθουσιασμένα αλλά και γεμάτα αγωνία για όσα θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, το Survivor επέστρεψε για τα καλά στην τηλεοπτική μας ζωή!




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου