Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Λάλος: “Έχω πάει σε ψυχολόγο, έπρεπε να είχα πάει νωρίτερα”

“Στην αρχή ένιωθα περίεργα, ιδίως στην Ελλάδα είναι κάπως κατακριτέο”

Την Δυτέρα 16/9 η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην πρωινή της εκπομπή για την νέα σεζόν και υποδέχθηκε στο πλατό τον Δημήτρη Λάλο.

Ο ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην “Super Κατερίνα” και μίλησε στην παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια και την βοήθεια που του πρόσφερε ο ψυχολόγος του σε κάποια σοβαρά ζητήματα που τον απασχολούσαν.

“Όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του καθενός και με το τι θέλει από τη ζωή του. Φαντάζομαι πως ένας άνθρωπος που έχει κατεβάσει όλες του τις ανάγκες στο μηδέν, μπορεί να ζήσει και μόνο από το θέατρο. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, όμως δεν είναι κάτι αδύνατο να ζεις μόνο από το θέατρο” ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

“Όλα τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόμουν πολύ οικονομικά. Όταν σε πιέζουν τα οικονομικά, πηγαίνεις σε εύκολες λύσεις” εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Λάλος: “Η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή”

 

“Είναι πολύ ενδιαφέρον εάν η εκδίκηση είναι ένα συναίσθημα που συνδέεται με την κακία του ανθρώπου. Όλοι μας έχουμε νιώσει πληγωμένοι και προδομένοι, το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να το επεξεργαστείς μέσα σου” απαντά ο Δημήτρης Λάλος σε σχέση με τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Τιμωρός».

“Γι’ αυτό υπάρχουν και οι ψυχολόγοι, έχω πάει κι εγώ και είναι κάτι που όλοι πρέπει να το κάνουμε. Στην αρχή ένιωθα περίεργα, ιδίως στην Ελλάδα είναι κάπως κατακριτέο. Είναι ένας φίλος πιο ουδέτερος απέναντι σε αυτά που έχεις να του πεις. Έπρεπε να είχα πάει νωρίτερα, είπα στον εαυτό μου, γιατί έχασες τόσο πολύ χρόνο;” παραδέχεται ο Δημήτρης Λάλος στην κάμερα του Alpha.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου