Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Λιόλιου: “Κατερίνα, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, θα λες…”

Δείτε τι είπε στην τραγουδίστρια στο σχετικό βίντεο

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε στην κάμερα του “Buongiorno” με αφορμή τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η ερμηνεία της στο “Δίθεσιο”, το τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να της δώσει μια συμβουλή στον αέρα της εκπομπής.

Αρχικά, η Κατερίνα Λιόλιου είπε:

“Το Διθέσιο είναι ένα μεγάλο τραγούδι. Είναι σεβαστές οι γνώμες του κόσμου και είναι σεβαστή και η αρνητική κριτική. Παρόλα αυτά, όπως δέχομαι και κάποια αρνητικά σχόλια, με την ίδια χαρά θα δεχθώ και τα καλά σχόλια που βγήκε και έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης για το συγκεκριμένο τραγούδι και τον τρόπο που το εκτέλεσα. Φυσικά πρέπει και οφείλω να σεβαστώ και τον κόσμο που έρχεται στις συναυλίες μου και τους αρέσει ο τρόπος που το λέω. Οπότε οφείλω να τα βλέπω όλα και σφαιρικά”.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: “Πέρασαν 33 χρόνια, ήρθες αργά στη ζωή μου”

 

Έτσι, προτού σχολιάσουν οι υπόποιποι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά τα λόγια της τραγουδίστριας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της τόνισε:

“Μιας που μας βλέπει, να της πω μια κουβέντα. Κατερίνα, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια. Θα λες «τον τρόπο που το ερμήνευσα» γιατί είπες «τον τρόπο που το εκτέλεσα». Αυτό”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου