Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Υποφάντης: Το σοκ του με τα αποκαλυπτικά πλάνα on air – “Βάζω Χ στην οθόνη”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Νίκος Υποφάντης το πρωί της Παρασκευής 13/9 έπαθε “σοκ” με τα αποκαλυπτικά πλάνα που έπαιξαν στον αέρα του”Action Τώρα”.

Ο παρουσιαστής του Action24 δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή του, όταν έπαιξε ένα βίντεο από την Τσέχα, Táňa Bystroňová, που προσελήφθη από την ποδοσφαιρική ομάδα FK Viagem για να αναλάβει τα social media του αθλητικού συλλόγου.

“Θα σας πάω στην Τσεχία. Ένας σύλλογος ποδοσφαίρου προσέλαβε αυτή την κυρία, που είναι influencer, για να παίρνει συνεντεύξεις από τους παίκτες, γιατί δεν πήγαιναν καλά στους αγώνες. Από τότε που προσελήφθη, είναι πρώτοι στη βαθμολογία. Φαίνεται ότι αποδίδει το… μέτρο” είπε η δημοσιογράφος του «Action Τώρα», Μαρία Μιχαιρίνα, παρουσιάζοντας το θέμα.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Υποφάντης – Ντόρα Κουτροκόη: Η τεχνητή νοημοσύνη τους έκανε… Ken και Barbie

 

“Τους αρέσει μάλλον ο τρόπος που κάνει τις συνεντεύξεις, τους ρωτάει κρίσιμα ερωτήματα και αυτό αποδίδει” σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Υποφάντης, με τη Ντόρα Κουτροκόη να παρατηρεί στο ίδιο ύφος:

“Είναι γουρλού”.

Όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά έπεσαν στον αέρα πλάνα από τα αποδυτήρια της συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας, με την Táňa Bystroňová ημίγυμνη, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει την… αναστάτωσή του και μπήκε μπροστά στο videowall, προσπαθώντας «μάταια» να κρύψει τις εικόνες.

 

Δείτε ακόμη: Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης “έπαιξαν” με την τεχνητή νοημοσύνη και… έγιναν 80’s

 

“Βάζω Χ στην οθόνη… η κυρία κάνει συνεντεύξεις εδώ” απολογήθηκε ο Νίκος Υποφάντης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου