Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Αρχελάου 5”: Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ και προσλαμβάνει τη Δώρα, κάτι που χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς

Η Κέλλυ κέρδισε στο δικαστήριο όλη την Αρχελάου 5, από τον πρώτο όροφο και πάνω, και ετοιμάζεται να την πουλήσει σε Κινέζους επενδυτές και να φύγει.

Δυο χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι έτοιμη ν’ ανοίξει τα φτερά της και να ξαναγεννηθεί. Ο Ματθαίος, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνη.

Η Λυδία επιστρέφει καταρρακωμένη από το Λονδίνο, καθώς ο Λουκ την παράτησε ένα μήνα πριν από τον γάμο τους, μια επιστροφή για την οποία θα χαρεί ιδιαιτέρως ο Ορφέας.

Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ στην Αρχελάου 5 και προσλαμβάνει τη Δώρα, κάτι που χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς, εφόσον κανείς επενδυτής δεν αγοράζει σε πολυκατοικία, η οποία έχει την ηχορύπανση και τη φασαρία ενός μπαρ.

 

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Κέλλυ θα χωρίσει από τον Αλέξανδρο, αφού την απάτησε με την καλύτερή της φίλη, και θα διεκδικήσει την Αρχελάου 5 στο δικαστήριο, με τη βοήθεια της εκκεντρικής δικηγόρου, Μαρούκας.

Ο Στέφανος είχε πάντα όνειρο να γίνει σταρ, ο Ορφέας μεγάλος σκηνοθέτης, η Λυδία εύχεται να ξεπεράσει μια μέρα τις φοβίες της και η Δώρα να την αποδεχτούν, επιτέλους, όπως ακριβώς είναι.

Κανείς απ’ όλους αυτούς, όμως, δεν ξέρει πως σύντομα θα ανοίξει ένα μπαρ που είναι η απάντηση για ό,τι έχουν ζητήσει από τη ζωή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου