Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 10/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Τρίτη 10/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά, κυρίως οικονομικές. Να τις εκμεταλλευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τον αυθορμητισμό σου προς το άλλο φύλο γιατί μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση από πρόσωπο που ενδιαφέρεται σε φέρνει μπροστά στον έρωτα της ζωής σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε να συνεχίσεις την καλή δουλειά. Οι συνεργάτες σου ξέρουν πλέον ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι και λίγο. Μια επαγγελματική ιδέα σου υλοποιείται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου «βράχος». Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να εμπιστευτείς συνεργάτες σου με τους οποίους δουλεύεις χρόνια και να ολοκληρώσεις μαζί τους ένα επαγγελματικό σχέδιο που μέχρι τώρα δείλιαζες να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα ωραίο βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και σε επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει μια έντονη ερωτική περιπέτεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πας καλά επαγγελματικά και σήμερα θα σου έρθει και μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Μην την αφήσεις στο συρτάρι, γιατί θα σε προλάβει ανταγωνιστής. Βάλε και τους δικούς σου όρους. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά το ταίρι σου ξέρει να σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου έχουν παράπονο, γιατί δεν τους υπολογίζεις. Άλλαξε τρόπο, γιατί θα χρειαστείς τη βοήθεια πιστών συνεργατών σου σε κάτι νέο που ετοιμάζεις επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιουργήθηκαν από λάθος πληροφορία. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο θα σε εντυπωσιάσει

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου έχουν παράπονο, γιατί δεν τους υπολογίζεις. Άλλαξε τρόπο, γιατί θα χρειαστείς τη βοήθεια πιστών συνεργατών σου σε κάτι νέο που ετοιμάζεις επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιουργήθηκαν από λάθος πληροφορία. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο θα σε εντυπωσιάσει

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε μην πας όπου φυσάει ο άνεμος μόνο και μόνο από πανικό. Οργανώσου και ακολούθησε ένα πρόγραμμα χωρίς να επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Στηρίξου στο ένστικτο και στην πείρα σου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις επιτέλους το λιμάνι σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις καλές ιδέες και μάλιστα μία από αυτές μπορείς να τη βάλεις μπροστά, αρκεί να μην περιμένεις πολλά στο επαγγελματικό σου πεδίο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πας καλύτερα στη δουλειά, οπότε μπορείς να ρισκάρεις και να μην τα περιμένεις όλα εύκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία σου σε βοηθάει ώστε οι μικρές αναποδιές να μη σε παίρνουν από κάτω. Μην κάνεις άλλα επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά κινήσου ώστε να κερδίσεις πολύ περισσότερο από πόρτες που ήδη έχεις ανοίξει. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε, γιατί το ταίρι σου πιάνει σήματα απιστίας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το παιχνίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτάχυνε, αλλιώς θα προλάβουν άλλοι στη γωνία και θα το μετανιώσεις. Έχεις σχέδια, είσαι οργανωτικός, οπότε γιατί φοβάσαι; Τόλμησε να ξεφύγεις από «πρέπει» τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Η τύχη σε βοηθάει σήμερα. Μη μένεις στα λόγια τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείχνεις εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο και αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να κυριαρχεί. Μην είσαι ευκολόπιστος. Κάποιος θα σου καταστρέψει μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Μην πέσεις από τα σύννεφα. Συνέχισε απομονώνοντας τον «προδότη». Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια καλή μέρα για να χειριστείς διάφορες υποθέσεις στα επαγγελματικά σου. Μην απορρίψεις καινούργιους συνεργάτες, αλλά τσέκαρέ τους. Προτίμησε τους παλιούς συνεργάτες σου, γιατί αυτό που ετοιμάζεις είναι κάτι πολύ δυνατό. Χρειάζεται μυστικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές γνωριμίες

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου