Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αλλάζουν τα χρώματα και οι κανονισμοί στο “Survivor”

Δείτε τις πληροφορίες

Την Κυριακή 15 ή τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το «Survivor», ώστε ο ΣΚΑΪ να προλάβει τον ανταγωνισμό των άλλων σταθμών.

Ο Γιώργος Λιανός, όπως και οι παίκτες, που θα αποκαλυφθούν σύντομα, βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Θα προστεθούν έξι ακόμη παίκτες στην πορεία.

Τα χρώματα των δύο ομάδων δεν θα είναι πλέον μπλε και κόκκινο, αλλά κίτρινο και πράσινο, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξουν και οι ονομασίες «Διάσημοι» και «Μαχητές».

Το παιχνίδι θα διαρκέσει λιγότερο φέτος, ωστόσο, οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι απίστευτα σκληρές για τους συμμετέχοντες, που στην κυριολεξία θα δίνουν «μάχη» για μια κουταλιά ρύζι. Επίσης, οι καιρικές συνθήκες αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο είναι εξαιρετικά δύσκολες. Σε κάθε ομάδα θα ορίζεται ένας αρχηγός που θα παίρνει και σημαντικές αποφάσεις. Ούτε φέτος θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού.

Το πρόγραμμα αναμένεται να προβάλλεται τέσσερις έως πέντε φορές την εβδομάδα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με δίωρο επεισόδιο που θα ξεκινά στις 21.00 και θα ολοκληρώνεται στις 23.00. Αμέσως μετά θα ακολουθεί το «Tempting Fortune».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 9/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου