Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε την σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη: “Ούτε εγώ ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται”

Δείτε τι είπε η Κύπρια παρουσιάστρια

Ο Τζώνη Καλημέρης εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Κύπρια παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Κύπρια παρουσιάζει την εκπομπή “Όμορφη μέρα” στο ΡΙΚ και σε συνέντευξη στο κυπριακό “Down Town” επιβεβαίωσε αυτά τα δημοσιεύματα.

“Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων. Ούτε και συνέτρεχε ο οποιοσδήποτε λόγος για να επιδιώξουμε κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει” δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ελπίδα Ιακωβίδου.

“Είναι ερωτευμένοι. Αγαπιούνται. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Δεν την έχω γνωρίσει από κοντά” είχε πει πρόσφατα στον αέρα του ΣΚΑΪ η κουμπάρα του Τζώνη Καλημέρη, Μαριάντα Πιερίδη.

 

Τα τριαντάφυλλα που της έστειλε ο Τζώνη Καλημέρης

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 9/9, η παρουσιάστρια ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής, μια ανθοδέσμη έκανε την εμφάνισή της στο πλατό και η Ελπίδα Ιακωβίδου αναρωτήθηκε ποιος ήταν ο αποστολέας.

Όταν άνοιξε όμως την καρτούλα που βρισκόταν μέσα στα λουλούδια, αμέσως συγκινήθηκε και η διάθεσή της άλλαξε…

Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές της εκπομπής, η ανθοδέσμη ήρθε από πολύ μακριά με τον συνεργάτη της να την ρωτάει:

“Από Ελλάδα ας πούμε;”.

Τότε η παρουσιάστρια, που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόσωπο που της έστειλε τα λουλούδια, κοίταξε στην κάμερα και με πολύ γλυκό τόνο είπε:

“Σ’ ευχαριστώ πολύ, δεν το περίμενα…”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου