Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 4/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 4/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με το να ρίχνεις τα λάθη στη δουλειά σε άλλους δεν θα βγει κάτι. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις την αντιπάθεια των συναδέλφων σου και όταν τους χρειαστείς, θα σου γυρίσουν την πλάτη. Το ταίρι σου το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος θα εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο και θα γίνει σχέση με πάθος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις αποφασίσει να δώσεις κι αλλού προσοχή, σε κάτι καινούργιο, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη δουλειά σου. Θα πιεστείς αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Είναι κάτι που σου πηγαίνει και ήθελες να το κάνεις καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις μοναδικά συναισθήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι καινούργιο έρχεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέξεις μη δημιουργήσεις εντάσεις με τους συναδέλφους σου. Δεν σε συμφέρει να χάσεις συμμάχους στη δουλειά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου, γιατί κάποιοι θα είναι σκληροί αντίπαλοι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί με τις αναβολές σου. Θέλει να το φροντίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μπαίνει νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις συμμάχους πρόσωπα που σε αγαπούν. Ένα πρόβλημα στη δουλειά θα σε αγχώσει, αλλά φαίνεται ότι μεγαλοποιείς τα πράγματα. Να ηρεμήσεις και θα βρεις λύση. Το ταίρι σου έχει αρχίσει να κουράζεται. Σταμάτα να εκνευρίζεσαι με ανούσια πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για νέα γνωριμία. Θέλεις να βρεις τον εαυτό σου.

 

ΛΕΩΝ

Πολέμησε όπως μπορείς στη δουλειά, ακόμα και με έναν δυνατό αντίπαλο. Έχει σημασία να δει ότι δεν καταθέτεις τα όπλα. Αν μείνει στο παρασκήνιο, να παρατηρείς τις κινήσεις του και την κατάλληλη στιγμή να επέμβεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην οδηγηθείς σε καβγάδες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο σου κλείνει το μάτι. Προχώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι απόλυτος και εγωκεντρικός, ενώ οι συνεργάτες σου έχουν προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. Κάτι που ονειρεύεσαι στη δουλειά είναι νωρίς να το βάλεις μπροστά, παρόλο που σκέφτεσαι ότι το έχεις οργανώσει. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάνε αυτό που εξυπηρετεί εσένα στο επαγγελματικό σου πεδίο. Μη θέλεις να είναι όλοι γύρω σου ευχαριστημένοι. Πάντα κάποιος θα είναι δυσαρεστημένος. Ασχολήσου με μια παλιά επαγγελματική πρόταση και δες τι σου προσφέρει. Ίσως να είναι η λύση σου. Θα είσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν βοηθάει για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει να εμπιστευθείς κάποιους συνεργάτες σου, ώστε μαζί να χαράξετε κοινή πλεύση. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά κι εσύ να περιορίσεις την κυκλοθυμική σου διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις να βρεις λιμάνι, όμως είσαι απαιτητικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι έτοιμος να πάρεις φωτιά, αν δεν συμφωνείς σε κάτι. Έχεις ανοικτά μέτωπα στη δουλειά, οπότε φρόντισε να κλείσεις κάποια ώστε να αρχίσεις κάτι καινούργιο. Η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει σε ό,τι κι αν κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου περιμένει πολλά από εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος. Αν θέλεις σχέση προχώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να δείξεις προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί κάνεις κάποιες ανούσιες σπατάλες για την κοινωνική σου εικόνα. Έχεις μπει σε έναν δρόμο, αλλά είναι κρίμα μια αναποδιά που θα συμβεί να καταστρέψει τις προσπάθειές σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος με τον εγωισμό σου διώχνεις μια νέα γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην αρχίσεις κάτι καινούργιο. Οργανώσου καλά. Ήδη έχεις κάνει ανοίγματα και το ταμείο σου υποφέρει. Κάνε διακανονισμούς στα χρέη σου και να είσαι συνεπής. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις τρυφερότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα, καλή γνωριμία. Το θέμα είναι αν επιθυμείς κάτι μόνιμο αυτό τον καιρό. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ακολούθησε τη δική σου γραμμή πλεύσης στη δουλειά και μην ακούς γνώμες τρίτων. Ξέρεις πολύ καλά τη δουλειά, για να αφήσεις άλλους να σε παρασύρουν. Δούλεψε σκληρά, καθώς έχεις βάλει έναν στόχο. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος μη λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μια κοσμική συνάντηση γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου