Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Τα στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού

O Αντρέας Γεωργίου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 1/9 στην Αγία Νάπα της Κύπρου στον ιερό ναό του Αγίου Επιφανίου.

Ο δημιουργός και η καλλονή σύντροφος του αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα την σχέση τους και να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο πλάι σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη “Γη της Ελιάς”, Άντρια Παχίτη.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, η οποία επέλεξε ένα νυφικό με κοψίματα και κεντημένα λουλούδια.

Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου μπήκαν χαρούμενοι στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο, καθώς τους χειροκροτούσαν.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ και απόλαυσαν κάθε στιγμή της γαμήλιας τελετής τους.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θέλησαν να τον τιμήσουν σε αυτή την πολύ προσωπική του στιγμή και μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media.

Δείτε στιγμές από την ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού:

 

Η γαμήλια δεξίωσή τους

Μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τον κόσμο στη δεξίωση, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει αναλάβει μέρος του μουσικού προγράμματος.

Βίντεο από το πάρτι με τον ηθοποιό και τη make-up artist στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι, αλλά και από την ώρα που διασκέδασαν με τους φίλους τους, ανέβασαν μερικοί από τους καλεσμένους στο Instagram.

Η Σιμώνη Χριστοδούλου αναδημοσίευσε πολλά από αυτά τα κλιπ, που τη δείχνουν, μεταξύ άλλων, να έχει αλλάξει ρούχα και να χορεύει τόσο παραδοσιακά, όσο και ποπ τραγούδια με τον σύζυγό της.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου