Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Ντράπηκα για την αδιακρισία, στεναχωρήθηκα για τον εαυτό μου που κατάντησε να…”

“Ειλικρινά, δεν έχω δει τίποτε πιο αδιάκριτο απ’ το βίντεο Λιάγκα – Αντωνά”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε κείμενό του στο “Youfly” σχολίασε μεταξύ άλλων, τα πλάνα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά από τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, που τα τελευταία χρόνια δεν έχει πια φιλικές σχέσεις με τον πρώην συνεργάτη του, θέλησε να τον υπερασπιστεί όσον αφορά την αδιάκριτη στάση που κρατούν ορισμένες φορές οι ρεπόρτερ.

“Ότι, ειλικρινά, δεν έχω δει τίποτε πιο αδιάκριτο απ’ το βίντεο Λιάγκα – Αντωνά στη Μύκονο. Μη βαφτίζουμε την – με το ζόρι – έκθεση της ιδιωτικής ζωής των άλλων στη δημοσιότητα χωρίς τη συναίνεσή τους, ως δημοσιογραφία και την ιδιοτελή αγένεια ως «παπαρατσικό». Τέτοια πλάνα, χωρίς την άδεια των ανθρώπων που εμπλέκονται και, απλώς βγήκαν για φαγητό δε δικαιολογούνται επειδή η επαγγελματική τους ζωή κινείται στη Δημόσια Σφαίρα” γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Δείτε επίσης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά από την Μύκονο

 

“Αλλά, ούτε κι εμείς δικαιολογούμαστε να τα «κρυφοκοιτάμε» απολαμβάνοντας ενοχικά το τάισμα των κατώτερων ενστίκτων που ως άνθρωποι έχουμε. Ντράπηκα για την αδιακρισία, στεναχωρήθηκα για τον εαυτό μου που κατάντησε να παρακολουθεί τις ιδιωτικές στιγμές δυό ανθρώπων και προβληματίστηκα που βαφτίστηκε η «βίαιη» παρέμβαση στην ιδιωτικότητα με σκοπό το κέρδος, ως αποκλειστικότητα και ρεπορτάζ” συμπλήρωσε κλείνοντας το σχόλιό του ο παρουσιαστής.

 

Δείτε ακόμη:

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας σε τρυφερό τετ α τετ στην Μύκονο

Γιώργος Λιάγκας: Η ενόχλησή του με ρεπόρτερ που τον περίμενε για δηλώσεις

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου