Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Στέλλα Στυλιανού & Νικήτας Κορωνάκης πήραν την σκυτάλη κι έκαναν πρεμιέρα στο “Κοινωνία ώρα Mega”

Η “Κοινωνία Ώρα MEGA” στη θερινή εκδοχή της θα δημιουργεί τη βάση για ένα δυνατό και καλά ενημερωμένο ξεκίνημα της ημέρας

Η “Κοινωνία Ώρα MEGA” συνεχίζει να μεταφέρει κάθε πρωί την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της ημερήσιας ειδησεογραφίας και τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού με αμείωτο ρυθμό.

Από σήμερα, Δευτέρα 15/7, στην παρουσίαση του ενημερωτικού magazino θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά.

Με θετική διάθεση, η “Κοινωνία Ώρα MEGA”, στη θερινή εκδοχή της, θα δημιουργεί τη βάση για ένα δυνατό και καλά ενημερωμένο ξεκίνημα της ημέρας.

Πολιτική, οικονομία, διεθνείς ειδήσεις, συνδέσεις με σημεία της Ελλάδας όπου χτυπά ο παλμός του καλοκαιριού, προτάσεις διασκέδασης και όσα μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση θα βρίσκονται στην ατζέντα της εκπομπής.

Την σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν για τις δύο πρώτες εβδομάδες η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης.

“Πιστοί στο ραντεβού μας, καταλαβαίνετε ότι ήρθε το καλοκαίρι, ότι είναι διαφορετικοί οι ρυθμοί” είπε ο Νικήτας Κορωνάκης.

“Έχουμε καταλάβει ότι ήρθε το καλοκαίρι από πολύ νωρίς φέτος” ανέφερε η Στέλλα Στυλιανού.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου