Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φινάλε για το “Πρωίαν σε είδον” με μία συγκινητική αγκαλιά – “Ομαδάρα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη”

“Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο”

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το “Πρωίαν σε είδον” προβλήθηκε την Παρασκευή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά αποχαιρέτησαν το κοινό μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Αφού προβλήθηκε ένα συλλεκτικό αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής για τη χρονιά που κλείνει, το δίδυμο πήρε τον λόγο για να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη και την αγάπη που έλαβε η εκπομπή από τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες.

“Αυτά συμβαίνουν όταν δουλεύουμε… και λίγα βάλαμε. Θέλω να ευχαριστήσουμε όλο το team, όλο το προσωπικό του πλατό, επάνω στο κοντρόλ, παραγωγή και τεχνικοί. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά και με πάρα πολλή αγάπη. Το εκτιμάμε ιδιαίτερα” είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Μπράβο σας πραγματικά που είστε κάθε μέρα με το ίδιο κέφι. Μπαίνουμε και φεύγουμε με το ίδιο κέφι” τόνισε η Τζένη Μελιτά.

 

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σε επικό σκετσάκι: “Έτρωγα σκέτη τη μπαγκέτα με λίγο μπρι”

 

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εσάς που μας παρακολουθήσατε όλη αυτή τη σεζόν. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο αγάπη, με ανθρώπους που αγαπάτε, να ξεκουραστείτε” είπε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που μας εμπιστεύεστε και πατάτε το κουμπί για να μας δείτε κάθε πρωί. Ευχαριστούμε για τα ωραία μηνύματα, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου. Μη συγκινηθώ τώρα, λίγο συγκινήθηκα. Φώτη, σ’ αγαπώ” ανέφερε κλείνοντας η Τζένη Μελιτά, με όλη την ομάδα της εκπομπής να αγκαλιάζεται μπροστά στην κάμερα πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου