Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα: “Λόγω του political correct έχουμε φτάσει να μη μπορούμε να έχουμε μια άποψη”

“Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις τον κόσμο με το μέρος σου”

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της, το πρωί της Τετάρτης, στο “Πάμε Δανάη” μίλησαν για την κριτική που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στην Μαρίνα Σάττι αλλά και για τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε στο Instagram του μετά από όσα είπε.

“Όλοι ότι και να πούμε για ένα θέμα, είτε υπέρ είτε κατά, όλοι κρινόμαστε είτε αυστηρά, είτε με αγένεια, είτε με οποιοδήποτε τρόπο, απλά επειδή λέμε την άποψή μας. Είναι άλλο να σου στείλουν “Δανάη, Δέσποινα, συμφωνώ” και άλλο να σε βρίζουν με αγένεια και να ξεπερνούν τα όρια, επειδή απλά είπες αυτός που θεωρείς εσύ σωστό” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια:

“Λόγω του political correct έχουμε φτάσει να μη μπορούμε να έχουμε μια άποψη διαφορετική από το “πρέπει”, από το σύνηθες, προκειμένου να γλιτώσουμε τα σχόλια και τις “ευχετήριες κάρτες” που μας έρχονται μετά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις τον κόσμο με το μέρος σου, να θυματοποιηθείς, να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, να μην πιάνεις θέματα που να συζητιούνται σε κάθε σπίτι”.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: “Αν βγάλω φωτογραφία κάποιον που είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω την ελευθερία του;”

 

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε:

“Από την άλλη υπάρχει και η πλευρά που λέει ότι εγώ θέλω με το θάρρος μου να συζητάω πράγματα που όλοι συζητάμε και να έχω μια γνώμη, γιατί μπορεί κάποιος να μετακινηθεί”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου