Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ηχηρή αποχώρηση – “Νόμιζα ότι θα κάτσω 2 εβδομάδες και τελικά κάθισα 12”

O παίκτης που έμελλε να μην κάνει Ανάσταση στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Πέμπτης στο Survivor παρακολουθήσαμε τον αγώνα στον στίβο μάχης για τους τέσσερις υποψηφίους για αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Αναστασία Τσέρου.

Μια μοιρασμένη αναμέτρηση για τους δυο άνδρες και τις δυο γυναίκες του Survivor.

Για την πρώτη παραμονή στο Survivor, λοιπόν, πάλεψαν ο Γιώργος με τον Θοδωρή και η Αναστασία με την Ασημίνα. Εύκολα, σχετικά, καθάρισαν τις αναμετρήσεις ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποτέλεσμα να απολαύσουν, σαν απλοί θεατές από τον πάγκο, την ύστατη μάχη των άλλων δυο παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Αναστασία Τσέρου στάθηκε απέναντι από τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και κάθε άλλο παρά μετρίασε τις δυνάμεις της.

Η δυναμική παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor απέδειξε, για μια ακόμα φορά, στους αντιπάλους της πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στο παιχνίδι και έστειλε… εκτός Survivor τον αντίπαλο της!

“Δυστυχώς το μυαλό μου, αυτή τη στιγμή, είναι στον Θοδωρή. Είναι το φιλαράκι μου από την πρώτη μέρα που έχω μπει εδώ μέσα και είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα μου” επισήμανε, μεταξύ άλλων, η γοητευτική αθλήτρια και παίκτρια της μπλε ομάδας μετά τη νίκη της.

Έτσι, ο Θοδωρής Τουρκογέωργος ήταν ο παίκτης που έμελλε να μην κάνει Ανάσταση στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει με την επόμενη πτήση πίσω, στα πάτρια εδάφη.

“Είχαμε καλές στιγμές, έντονες στιγμές, δυσάρεστες και ευχάριστες. Τα πάντα. Έτσι είναι το Survivor, το έζησα πολύ και φεύγω γεμάτος εμπειρίες. Νόμιζα ότι θα κάτσω το πολύ 2 εβδομάδες και τελικά κάθισα 12” παραδέχθηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για να αποχωρήσει στη συνέχεια αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου