Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το λίπος μπορεί να γίνει “εργαλείο τέχνης” στην πλαστική χειρουργική εξηγεί ο Δρ. Ιωάννης Λύρας

Όσα είπε στο Κανάλι Ένα 90,4 και τη Χρύσα Σαραντοπούλου

Το λίπος μπορεί να γίνει “εργαλείο τέχνης” στην πλαστική χειρουργική εξηγεί ο Δρ. Ιωάννης Λύρας στο Κανάλι Ένα 90,4 και τη Χρύσα Σαραντοπούλου.

 

Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας έχει φέρει από τη Βραζιλία στην Ελλάδα μία επαναστατική μέθοδο, όπου με μία μόνο επέμβαση επιτυγχάνουμε ανώδυνα ένα όμορφο ντεκολτέ, φυσικό πλούσιο στήθος και καλλίγραμμο σώμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα το δικό μας λίπος που έχουμε αφαιρέσει από ανεπιθύμητα σημεία.

 

Ανάλογα με την σωστή ένδειξη και τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας, υπάρχει η «τριπλή» και η  «τετραπλή τεχνική», 2+1 (στήθος & ντεκολτέ + «ψωμάκια») και 2+2 (στήθος & ντεκολτέ + ψωμάκια & ανόρθωση γλουτών) με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Όπως επισημαίνει ο Δρ Ιωάννης Λύρας, η νέα τεχνική 2+2 εξασφαλίζει ένα εκθαμβωτικό στήθος και ταυτόχρονα το πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γραμμωμένο σώμα που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα, αφού έτσι δημιουργείται ένα πανέμορφο ντεκολτέ με άψογο σχήμα στήθους και το πιο καλλίγραμμο, λεπτό σώμα.

 

Η χρήση του δικού μας λίπους είναι μια αξιόπιστη επιλογή, αφού είναι υλικό από τον ίδιο μας τον οργανισμό, ασφαλές και με φυσικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αναφέρει ο κ. Λύρας.

 

Συνδυασμός ενθεμάτων με το δικό μας λίπος

Το ζητούμενο επιτυγχάνεται επιστημονικά, τοποθετώντας τα πιο ασφαλή ιατρικά ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας στο στήθος και ταυτόχρονα δικό μας λίπος, το οποίο αφαιρείται οριστικά από περιοχές του σώματος όπου μας ενοχλεί, προσδίδοντας έτσι νέες αρμονικές γραμμές συνολικά στο σώμα και ένα σχήμα κλεψύδρας που είναι πολύ κολακευτικό.

 

Η αυξητική στήθους δεν σχετίζεται με την εμφάνιση καρκίνου του μαστού

Παράλληλα, ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας καταρρίπτει το μύθο για κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού μετά από αυξητική στήθους.

Όπως χαρακτηριστικά λέει: ” Έχω κάνει πάνω από 10.000 επεμβάσεις στήθους. Μόνο 3 ασθενείς μου παρουσίασαν καρκίνο και όχι εξαιτίας των επεμβάσεων, αλλά με ευκαιρία των επεμβάσεων αυτών τον ανακάλυψαν, από τον οποίο σώθηκαν. Στα δικά μου στατιστικά στοιχεία, στη μακρά πορεία που έχω στην Ελλάδα, δεν έχω παρατηρήσει καμία πιθανότητα αύξησης του καρκίνου του στήθους σε γυναίκες μετά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου