Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Λύγισε” στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: “Της είπα: πρώτα θα δεις δισέγγονο και μετά θα πεθάνεις”

Η παρουσιάστρια του Alpha, “λύγισε” μιλώντας για τη δική της γιαγιά

Η Κατερίνα Καινούργιου, συγκινήθηκε ενώ έπαιζε στην “Super Κατερίνα” το βιντεάκι που ανέβασε η Όλγα Κιουρτσάκη στα social media με την γιαγιά της και την κόρη της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, “λύγισε” μιλώντας για τη δική της γιαγιά, η οποία είναι επίσης σε μεγάλη ηλικία και της έχει εκφράσει την επιθυμία να δει ένα δισέγγονο πριν “φύγει” από τη ζωή.

“Στεναχωριέμαι, γιατί η γιαγιά μου είναι σε μεγάλη ηλικία και μου κάνει παράπονα: δεν έρχεσαι να με δεις, δεν έρχεσαι να με δεις. Κι εγώ κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά, αν και επικοινωνώ μαζί της συνέχεια” είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Η σκληρή απάντηση της Κατερίνα Καινούργιου σε Λιάγκα – Περρή: “Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο”

 

“Πρώτα θα δεις δισέγγονο και μετά θα «φύγεις»”

“Αυτό που μου λέει είναι ότι: πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω ένα δισέγγονο. Και λες, ρε παιδί μου, ότι πόσο σημαντικό δώρο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο σε ανθρώπους σου που τους χρωστάς όλη σου τη ζωή” περιγράφει συγκινημένη η παρουσιάστρια του Alpha στους συνεργάτες της.

“Και η γιαγιά μου έχει μεγαλώσει… και της λέω: μη λες τέτοια, δεν θα «φύγεις». Πρώτα θα δεις δισέγγονο και μετά θα «φύγεις» από τη ζωή. Συγγνώμη αλλά ο καθένας, όταν βλέπει κάτι, μπορεί να ταυτίζεται και να σκέφτεται δικά του πράγματα” κατέληξε στην εξομολόγησή της η Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίζοντας τη ροή της εκπομπής της.

 

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: “Έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα, έχω βγάλει τα γεμίσματα”

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου