Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Survivor”: Η ανακοίνωση “σοκ” από τον Γιώργο Λιανό για την αποχώρηση

“Έσπασε” η Μαρία Αντωνά

Ο Γιώργος Λιανός, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε μια ανακοίνωση-βόμβα, λίγο πριν την αναμέτρηση αποχώρησης ανάμεσα σε τρεις παίκτες της Κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη της Μπλε ομάδας.

“Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία” σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στο χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

“Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor”.

 

Δείτε επίσης: “Survivor”: Η κάμερα τους τσάκωσε κάτω από τα σκεπάσματα

 

“Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού” συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με τις δυο ομάδες να μην κρύβουν την απογοήτευση τους για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor.




 

“Έσπασε” η Μαρία Αντωνά με τη νέα αποχώρηση από τους Διάσημους

Ανδρική υπόθεση ήταν αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση στο Survivor.

Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε στον στίβο μάχης, για την τελική αναμέτρηση, τρεις παίκτες των Διασήμων και έναν παίκτη των Μαχητών.

Ο Νίκος Γκάνος, ο Αλέξης Παππάς, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι άνδρες που βρέθηκαν στον τάκο του Survivor για αυτή την εβδομάδα και κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατάφεραν από νωρίς να κερδίσουν στην μάχη της αποχώρησης. Έτσι, οι δυο παίκτες του ριάλιτι κάθισαν στον πάγκο προκειμένου να παρακολουθήσουν ήσυχοι την συνέχεια της αναμέτρησης.

Σε αυτήν, άλλωστε, τον πρώτο λόγο είχαν οι έτεροι δυο παίκτες του Survivor. Δηλαδή ο Νίκος Γκάνος και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Το αποτέλεσμα κρίθηκε όταν ο πίνακας του σκορ έγραψε 4 – 2. Ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ήταν ο Νίκος Γκάνος.

“Τι κλαις μωρέ;” αναφώνησε, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Γκάνος απευθυνόμενος στην καλή του φίλη, Μαρία Αντωνά που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

“Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης πια του Survivor.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου