Συστατικά
450 γρ. φύλλο σφολιάτας
160 γρ. τόνο, σε ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C στον αέρα.
Στρώνουμε δύο φύλλα λαδόκολλας σε δύο ταψιά.
Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας στον πάγκο εργασίας.
Απλώνουμε στο μισό φύλλο τον τόνο και κλείνουμε με το άλλο μισό.
Πιέζουμε ελαφρώς με τα χέρια μας ή με την βοήθεια ενός πλάστη ώστε να κολλήσουν τα φύλλα μεταξύ τους, και κόβουμε σε 16 μακρόστενες λωρίδες.
Πιάνουμε τις δυο άκρες από την κάθε λωρίδα και την στριφογυρνάμε.
Μεταφέρουμε τα κριτσίνια στα ταψιά, και τα αλείφουμε με το λάδι από τον τόνο.
Μεταφέρουμε τα ταψιά στον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Αφαιρούμε τα ταψιά από τον φούρνο και σερβίρουμε.