Ένα δροσερό και εύκολο γλυκό ετοιμάζει ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει μία δροσερή λεμονόπιτα από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Ακολουθήστε τις οδηγίες του αγαπημένου σεφ για ένα μοναδικό και εύκολο γλυκό.
Υλικά:
Για τη ζύμη
120 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο
350 γρ. αλεύρι
Για την κρέμα
320 ml γάλα
180 γρ. κρέμα
80 ml χυμό λεμονιού
120 γρ. ζάχαρη
3 κρόκοι αυγών
70 γρ. κορν φλάουρ
Ξύσμα από μισό λεμόνι
Για τη μαρέγκα
3 ασπράδια αυγών
40 ml νερό
200 γρ. ζάχαρη
Καλή σας απόλαυση!