Ένα άκρως γευστικό και αγαπημένο πιάτο ετοίμασε στην κουζίνα της «Ελένης» ο Γιώργος Τσούλης.
Υλικά:
6 ώριμες ντομάτες
3 πράσινες πιπεριές
250 γρ. ρύζι γλασέ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
60 γρ. σταφίδες μαύρες
50 γρ. κουκουνάρι
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
80 γρ. κασέρι τριμμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
10-12 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμάενο
10 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
50 ml ελαιόλαδο & extra για άλειμμα και πασπάλισμα
400 γρ. χυμό ντομάτας
150 – 200 ml χλιαρό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Γιώργου Τσούλη και καλή σας όρεξη!