Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελληνικό: Έτοιμο το 2025 το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο στην Ευρώπη (Βίντεο)

Η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Τον σχεδιασμό της πράσινης όαση 2.000.000 τ.μ., που θα αναβαθμίσει καθοριστικά το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας παρουσίασε σήμερα η Lamda Development.

«Το πάρκο του Ελληνικού, είναι κάτι παραπάνω από ένα πράσινο, μεγάλο πάρκο. Είναι μια νέα πρόταση που εισάγει στην χώρα μας αλλά και διεθνώς έναν καινούργιο τρόπο ζωής όπου θα συνυπάρχουν αρμονικά η φύση, οι άνθρωποι και οι πιο προηγμένες εφαρμογές της τεχνολογίας» τόνισε ο Chief Executive Officer Οδυσσέας Αθανασίου.

«Το The Ellinikon Park είναι ένα Πάρκο πρότυπο σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα αποτελέσει την καρδιά της ανάπτυξης του Ελληνικού» σημείωσε η Chief Development and Investment Portfolio Officer, Μελίνα Παΐζη.

Το The Ellinikon Park θα είναι ένα σύγχρονο πάρκο, στο οποίο κάθε περιοχή θα έχει το δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα.

H Ολυμπιακή Πλατεία, θα αποτελέσει σημείο ανάδειξης της Ολυμπιακής κληρονομιάς, ενώ στο υψηλότερο σημείο του Πάρκου θα δημιουργηθούν υπαίθριες γκαλερί που θα φιλοξενούν γλυπτά και έργα μοντέρνας Τέχνης.

Σε μία έκταση μεγαλύτερη από το Πεδίον του Άρεως, θα υπάρχουν θεματικές περιοχές, όπως αμπελώνες, ελαιώνες και αγροί. Το ιστορικό κεντρικό κτίριο του Ανατολικού Αερολιμένα του Ελληνικού αποκτά νέα ζωή ως εκθεσιακό κέντρο και χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αναπόσπαστο μέρος του The Ellinikon Park είναι το Experience Park, στην περιοχή των τριών υπόστεγων της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχει ήδη γίνει ο νέος προορισμός για στιγμές χαλάρωσης στα νότια προάστια.

Το The Ellinikon Park θα είναι το πρώτο «έξυπνο» πάρκο στην Ελλάδα που θα ενσωματώνει έξυπνες λύσεις για την ασφάλεια των επισκεπτών και τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου